Anything you say can and will be used against you in a court of law

Mejlet varje svensk medborgare vill hitta i sin inbox:Knappt en månad till paradise

Nu vill jag high-fiva med dig som läser det här. Vi high-fivar, skålar och skattar oss så förbannat lyckliga åt att vi lever samtidigt som Håkan Hellström. Att vi får uppleva honom och hela hans universum i realtid. Jag må vara PMS-blödig idag, men vem kan värja sig mot refrängen i "River en vacker dröm"? Vem?!"Saknade till havs""River en vacker dröm"


22 dagar till plattan släpps. HIGH FUCKING FIVE!

Hört på Drottninggatan idag:

- Ja det är nog roligt att bo i Stockholm när man kan gå och titta såhär. 
- Jo.
- Men man tröttnar nog rätt fort.
- Det tror jag att man gör. 

Ack kära huvudstad så mycket spott du får utstå, både från utomstående och dina egna. Om det inte är tunnelbaneträngseln, så är det svårigheten att hitta kaffe som går att uttala och tydligen är det klurigt att hitta parkering också. Men även om man löper risk att få en armbåge i ryggen när man försöker hetsdricka sin Latte Macchiato på gröna linjen, så tycker i alla fall JAG att den här stan är pretty damn fantastisk. 

Tolv härliga anledningar till att förlåta Stockholms stockholmsfasoner:
1. Videobutiken Casablanca. 
2. När körsbärsträden i Kungsan blommar. 
3. Stomatol-skylten.
4. Alla de som sitter på rad och målar tavlor i Hagaparken.
5. Att ordet "peppen!!" förekommer åtminstone tre gånger i samma mejl när Stockholms indieklubbar bjuder in till dans.
6. Att killen i kassan på mitt lokala smoothie-ställe ser ut som Franz i "Allt om min buske" (Jag undrar hur många fler mangojuicer jag kan köpa innan det blir omoraliskt. Ska brodera in "Can't buy me love" på plånboken).
7. Alvedon-cyklarna. 
8. Att det kostar 100 kronor att gå på Stadsteatern som ungdom. 100 kronor! Det är en gåta att man fortfarande går på bio. 
9. Att när jag sitter i gräset och dricker vin vid Gustav III:s paviljong, så vet jag att Carl Michael Bellman har gjort samma sak.
10. Att promenera längs Götgatsbacken när det snöar, samtidigt som Lars Winnerbäck sjunger "Götgatan var grå och kall av seklets värsta vinter" i ens iPod-hörlurar.
11. Att invånarna VARJE DAG motbevisar klyschan om att stockholmare ska vara otrevliga.
12. Att stan gör sig så fruktansvärt bra på bild.


I wake up and french kiss the morning

Varje gång jag lyssnar på "Bed of Roses" (vilket inte är alltför ofta ska medges) börjar jag fnissa vid french kiss the morning-raden. Tystnaden som uppstår när någon berättar att de hånglar med morgonen, liksom. Det är roligt!

Men det går inte att komma ifrån det väsentliga: Bon Jovi fick hångel i morse, det fick inte jag. Skrattar bäst som skrattar sist, Sophia. Skrattar bäst som skrattar sist.


1-0 till mannen i bubbelpoolen

RSS 2.0