Här hade jag kunnat slänga in en passande låt-titel av The Killers!

Schessie vad bra veckans avsnitt av Filip och Fredriks podcast var! Mörkt, roligt och mänskligt.

"Mänsklig" är förresten mitt finaste betyg just nu. Jag vurmar så sjukt för när någon, om än bara för ett ögonblick, låter en SANNING skina genom sin snyggt ihopsnickrade identitet. Mänsklighet och sprickor i fasaden ska vi bära med stolthet utanpå våra parkasar (parkaser? Parkas's?) i vinter. You, me and everyone we know!

Jag var ingen, du var aprilhimmelen

Jag har en tes! April är världens bästa månad att skriva pop om. Hör bara: Oskar Linnros såg någon (vi kan kalla henne Viveca) på blå linjen i APRIL, Peter Lemarc uppmanar någon att ta vad den vill men först sjunga en sång för APRIL, Håkan Hellström tänker på en ängel som är mjukare än snöflingor i APRIL och i en helt annan låt sjunger han om att vara full i APRILSOLEN med den sortens flicka han gillar. Fyra ljuvliga låtar insqueezade på lika många veckor om året.  Och då har vi inte ens nämnt "April skies"!

Det kanske är någon trolskt över april. Som en verklighetens "Midsommarnattsdröm" då alla bara blir tokkära i den första vi ser i jeansjacka på någon uteservering och springer till skogs. Sånt blir det alltid bra pop av.


RSS 2.0