"Elle, när ska det bli inne att vara som jag: blek och feg och sävlig och lat?"

Vad är det sämsta sättet att hantera sin PMS-deppma på? Jag tror att jag tog det till nya höjder idag, när jag bestämde mig för att gå på stan och PROVA BADKLÄDER i hopp om att bli uppmuntrad. HAHA! Jag började på rikigt skratta där inne på Lindex. När har bikinishopping i februari någonsin muntrat upp någon, allra minst ett PMS-monster? Trodde jag att jag automatiskt skulle få en klädsam solbränna och resultatet av tre månaders body pump kastat på min vinterkropp så fort jag drog igen skynket till provrummet? Det funkade inte kan jag säga, om det var någon som nu trodde det. Jag gick till Ica Luthagen och köpte mjölk och senaste numret av Cosmopolitan istället (det var Fun Fearless Female-special).

Vad är sämsta sättet att hantera tenta-ångest på? Blogga om sin PMS.

Lika som bär

Satt och kollade på Håkan-klipp i "Allsång på Skansen"s arkiv när jag upptäckte DETTA:Va? Håkan och Siw Malmqvist har samma Dylan-frilla!

Men gud, det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

Kommer ni ihåg i Filip och Fredriks podcast när Filip berättade att han stått på en fest och luktat på Conan O'Brien? Filip kunde inte förmå sig till att gå fram och snacka med Conan, så han hade stått bakom honom i baren I HOPP om att en anledning till konversation skulle infinna sig. När det väl skedde gled ögonblicket honom ur händerna, och den närmsta kontakten de hade under kvällen var att Filip kände doften av Conan O'Briens parfym. Jag upplevde en liknande grej igår med Danne och Bleckan-Danne på Finest Awards.

Jag tycker han är så himla cool, men jag vågade bara inte storma hans samtal med Vakna med The Voice-gänget och ba: "GUD MÅSTE TAPPAT TVÅ STJÄRNOR FÖR DINA ÖRO... NEJ FÖRLÅT ÖGON SKINER". Idag har jag haft lite ångest för det. Men vet ni vad ? För 24 timmar sedan hade jag inte ens varit i samma RUM som Danne och Bleckan-Danne, och nu har vi skrattat hjärtligt åt Josefin Craafords booty-dance tillsammans! Va? Från ingenting till någonting!Kära Cornelis, Eldkvarn och andra som undrat

Att somliga går med trasiga skor kan bero på att de glömde alla andra när de flyttade hemifrån.

RSS 2.0