Var e Oskar när han som mest behövs?

Jag tänker på Oskar Linnros idag! Vad gör han? Var är han? Vad betyder ryktena om att nästa album kommer vara något helt annat än "Vilja bli"? Ska han börja rappa igen? Jag har inga svar, men som ett slags substitut tänkte jag bjuda er på tre av mina roligaste Oskar-ögonblick.

1. I ettan på gymnasiet när jag och min kompis Sandra åkte 4:ans buss, och Oskar Linnros och Veronica Maggio klev på. Det var bara vi på hela bussen och Sandra och jag stirrade helt ogenerat när de gick förbi. På den tiden var vi inte direkt kända för att vara tystlåtna (om man inte räknar att fråga Fredrik Wikingsson "tycker du att Victoria Silvstedt har snygga bröst?" som tystlåtet), men det här var något annourlunda. Vi satt som förstenade. Sa inte ett ord, rörde oss inte ur fläcken, utan bara nöp varandra i låren hela vägen från Radiohuset till Östra Station.

2. När Oskar spelade på Peace and Love i somras och jag hade sömnbrist, vätskebrist och solsting. Typ fem minuter in i konserten spelar bandet plötsligt ett beat jag känner igen från högstadiet och på tv-skärmarna bakom Oskar börjar orden "Längst", "Fram" och "Taxin" blinka. Han sjöng refrängen på min favoritlåt med Snook i kanske tio sekunder, jag bölade i en och en halv timme.


Haha! "Att gråta på festival" 30 högskolepoäng, helfart. Lärare: Sophia O.

3. När jag gick hem från en fest där jag sett killen jag gillade hångla upp en annan tjej. Jag gick genom stan sjukt fort, så som man gör när man är arg, och tittade bara snabbt upp när jag passerade en uteservering. Oskar Linnros mötte min blick i typ en halv sekund innan jag rusade vidare, men sen saktade jag ner och gick resten av vägen hem i normal takt. Det var sommar och han satt där på uteserveringen som en påminnelse om att Stockholm har för mycket att erbjuda för att man ska deppa över att plötsligt bli huvudpersonen i en Robyn-låt.

Sådär! Om ni har ett oförklarligt behov av att läsa mer om min relation till Oskar Linnros och Snook så skrev jag en krönika när hans soloplatta kom, vilket leder mig in på en fjärde punkt: När min krönika om Oskar var med på nationella provet i svenska för Sveriges nior. HUR stört är det inte att det var obligatoriskt för 150 000 16-åringar att läsa om hur ledsen jag blev när Snook la av? Jag kommer nog aldrig riktigt att smälta det. Vi avslutar dagen med världens finaste intervju-rubrik:
Kommentarer
Postat av: Alexandra Melkersson J

Å vad sa Fredrik om brösten?

Å du å Linnros är ju typ redan ett par, era barn skulle bli både ljushåriga och musikaliska! Vilken grej! Ay Caramba!

Grattis på födelsedagen förresten!

Puss pårej!

2012-05-14 @ 01:42:51
URL: http://flickaninorr.blogg.se/
Postat av: Sophia

Alex: Åh jag kommer knappt ihåg, jag tror han frågade om vi tyckte hon hade snygga bröst. Tillbaka-kaka! Och HAHA, I (och de ljushåriga musikaliska barnen) wish!

Tack baby!! PUSS!

2012-05-15 @ 23:35:34
URL: http://sophiasager.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0